FOTO. Somnul minții. Oameni ”sechestrați” în propria casă cu șanțuri

Situație tragi-comică în localitatea Dorolț. Și asta după ce au fost realizate niște șanțuri adânci de câțiva zeci de centimetri în fața caselor, astfel încât oamenilor le este imposibil să intre sau să iasă cu mașinile. Cât despre accesul pietonal, cei mai tineri pot să sară șanțurile, în timp ce persoanele mai în vârstă traversează cu ajutorul unor scânduri.

”În comuna Dorolț, din județul Satu Mare, s-au realizat lucrări de modernizare a șanțurilor. Prin urmarea acestor lucrări s-au distrus toate podețele locuitorilor, ajungând la inaccesibilitatea locuitorilor în propriile curți. Am aflat de la firma care execută lucrarea că podetele nu vor fi refăcute. Ne-am adresat domnului primar cu acest incident și dânsul ne-a spus că fiecare localnic trebuie să își refacă podețele din proprii bani, ceea ce este o aberație deoarece: este pe domeniu public, toată lumea avea podeț făcut de el însuși, unele din ele fiind foarte recent făcute. Lumea este revoltată și s-a făcut o petiție în care am solicitat reconstruirea podețelor fiecărui localnic”, a spus un localnic pentru PresaSM.

Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. 

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP-SICAP), proiectul – în valoare de 4.772.120 lei – prevede ”execuție lucrări în cadrul proiectului “Amenajare trotuare (alei pietonale), șanțuri betonate, parcări și spații verzi în localitățile Dorolț, Petea, Atea ale comunei Dorolț, jud. Satu Mare” – etapa 1 – Amenajare trotuare, șanțuri betonate din care: Lot 1 – execuție de lucrări amenajări trotuare, șanțuri betonate și reparare/inlocuire – podețe localitatatea: Dorolț (…)”.

1 Comment on "FOTO. Somnul minții. Oameni ”sechestrați” în propria casă cu șanțuri"

  1. Dezastru… Mare dezastru… 🙂 CANDVA NU AVEAU NICI ASFALT, NICI DRUM, NICI CANALIZARE, NICI APA POTABILA SI TOTUL A FOST OKKK. SA NU VA FACA PRIMARU DIN DOROLT SI UN VECEU MAI OAMENI BUNI???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Dorolt
FOTO/VIDEO. Incendiu de amploare la o fabrică! Muncitorii s-au autoevacuat. Intervin pompierii!

Închide