FOTO. Spitalul Carei are propria stație de oxigen! ”Armă” vitală în lupta anti-COVID19


Vești foarte bune de la Spitalul Carei! Asta pentru că s-a finalizat proiectul privind montarea unui rezervor de oxigen de mare capacitate, care va deservi întreaga unitate spitalicească. 

Potrivit informațiilor PresaSM, vorbim despre un rezervor, cu tot cu platformă, conexiuni sau anexe tehnice. Mai exact, tot ce presupune acest sistem, care este deja operabil! Este vorba despre un efort comun al Prefecturii Satu Mare, Primăriei Carei și a unor importanți oameni de afaceri din zonă!

De asemenea, a fost suplimentat personalul medical, se va aduce tehnică medicală și de suport. Într-un cuvânt, Spitalul Municipal Carei va fi un mare laborator. Acesta va putea prelua toți pacienții care sunt purtători de virus și vor fi confirmați pozitiv în urma testării, dar care, de asemenea, suferă și de alte boli, astfel încât să poată fi tratați în acest centru medical.De asemenea, se va suplimenta numărul de ambulanțe la stația din Carei pentru a putea prelua toți pacienții din zonă care necesită a fi transportați la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Lăsăm pozele să vorbească de la sine: Fii primul care comentează! despre "FOTO. Spitalul Carei are propria stație de oxigen! ”Armă” vitală în lupta anti-COVID19"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, COVID19
FOTO. Carantină ”de coșmar” în Satu Mare. ”Fără curent, apă, în condiții improprii”

Închide