FOTO. Stâlpii cad pe capete în centrul Sătmarului. Al doilea în doar câteva luni


În foarte multe zone din municipiul Satu Mare, stâlpii de pe marginea drumului sunt niște veritabile pericole publice. În ultimele luni, doar pe Bulevardul Transilvania s-au rupt doi stâlpi, fiind la un pas să cadă pe partea carosabilă, peste mașini, existând pericolul producerii unor drame.

De exemplu, după o furtună care a avut loc în iunie 2020, un stâlp situat pe Bulevardul Transilvania a cedat, fiind susținut doar de către cabluri. Același lucru s-a întâmplat și astăzi. În ultimii ani, cei de la Electrica nu au investit suficient în securizarea sau înlocuirea acestor stâlpi, tot mai încărcați de cabluri.

Între timp, în decembrie 2020, stâlpii au fost preluați de Primăria Satu Mare, care intenționează să îi înlocuiască în următoarea perioadă.

De altfel, potrivit informațiilor PresaSM, unele cabluri nici nu mai sunt folosite, doar că, nefiind marcate. Nimeni nu știe cui aparțin și evită să le taie. Existând pericolul ca acele cabluri să aparțină chiar celor de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și care, din motive obiective, nu le-au marcat.

Cert este că încărcătura pe stâlpi este tot mai mare, în timp ce acțiunile de reabilitare lipsesc cu desăvârșire.

Reprezentanții Distribuție Energie Electrică Romania susțin că stâlpul urmează să fie înlocuit

”Stâlpul la care se face referire în articol urmează să fie înlocuit în cel mai scurt timp de către o firmă de specialitate”, se arată în poziția celor de la Distribuție Energie Electrică Romania.2 Comments on "FOTO. Stâlpii cad pe capete în centrul Sătmarului. Al doilea în doar câteva luni"

  1. Hompoth Péter | ianuarie 25, 2021 at 16:59 |

    Penibil. Ce nu e asa cum ati scris, stergeti.

    View Comment
  2. Noi am scris exact ce au susținut cei din conducerea Primăriei. In plus, cei de la Electrica au rectificat primul mesaj, s-au răzgândit.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cod galben, pompieri
FOTO/VIDEO. Atenție, pericol pe dig, lângă mall-ul NEPI. S-a desprins un acoperiș

Închide