FOTO/VIDEO. Podul peste Someș, de pe centura Sătmarului, deschis până la finalul anului


Potrivit informațiilor PresaSM, se intenționează să se deschisă – până la finalul anului – o porțiune din varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Este vorba despre tronsonul cuprins între Bulevardul Aurel Vlaicu și Drumul Careiului, care cuprinde și podul peste râul Someș.

Rămâne de văzut dacă calculele oficialilor se suprapun cu realitatea din teren și se va reuși deschiderea acestei porțiuni.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de peste 19 km fiind prevăzută cu două noduri rutiere precum și cinci poduri și pasaje. Ordinul de începere pentru lucrările a fost emis în luna mai 2017. Constructorul avea initial la dispoziție 18 luni pentru finalizarea lucrărilor, dar termenul a fost extins inițial până în luna septembrie 2020, apoi până în iunie 2021.

Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19. Această intersecţie va fi amenajată denivelat cu un pasaj superior având lungimea de 63,00 m, inclusiv realizarea unei intersecţii la nivel.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Podul peste Someș, de pe centura Sătmarului, deschis până la finalul anului"

  1. Pe pariu ca nu va fi dat in folosinta acea bucata de centura. Bucata la care face referire trebuia data in folosinta pana in iunie a.c., deci ce spuneau autoritatile in urma cu un am? Mai mult ca in vara lui 2021 va fi gata toata lungimea centuri. Cand o vedea orbul vom vedea si noi prostimea care o mintiti cu nerusinare din 4 in 4 ani.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare, municipiul Satu Mare
În municipiul Satu Mare se poate intra doar cu acest document! Descarcă-l aici

Închide