FOTO/VIDEO. Radu Cristescu și Radu Roca, vârfurile de lance ale PSD în alegerile parlamentare


Organizația Județeană Satu Mare a PSD și-a depus astăzi lista de candidați pentru alegerile parlamentare din acest an. Cap de listă pentru Camera Deputaților este Radu Cristescu, în timp ce Radu Roca deschide lista pentru Senat.

Președintele interimar al PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, a declarat că PSD are cea mai bună listă dintre toate pformațiunile politice înscrie în cursa electorală.

”După cum vedeți avem oameni cu experiență, oameni cu mare valoare. Eu zic că avem cea mai bună listă din județul Satu Mare. Dorim să avem o campanie etică și morală, bazată pe idei. Radu Cristescu începe lista la Camera Deputaților iar Radu Roca începe lista la Senat. Sunt oameni care pot să aducă o plus valoare activității administrative a județului și, de ce nu, a Parlamentului României”, a precizat Ionuț Oneț.

Radu Cristescu a promis că va deveni o voce puternică a sătmărenilor în Parlamentul României, precizând că este unul dintre exponenții noului val din PSD.

”Este vorba despre o nouă viziune, o nouă echipă, este vorba despre noul PSD. Promit să fiu o voce puternică a sătmărenilor în Parlamentul României”, a declarat Radu Cristescu.

Radu Roca s-a angajat să participe activ la creșterea calității vieții sătmărenilor dacă va fi ales reprezentant în Senat.

”Eu voi face în Parlamentul României ceea ce știu mai bine: voi fi alături de oameni, așa cum am fost întotdeauna, și voi participa activ la creșterea calității vieții locuitorilor județului Satu Mare”, a concluzionat Radu Roca.2 Comments on "FOTO/VIDEO. Radu Cristescu și Radu Roca, vârfurile de lance ale PSD în alegerile parlamentare"

  1. Te doare capul ce inepții spune si Oneț ăsta. Care este valoarea lor? Nu au dovedit absolut nimic, dar absolut nimic. Să ne prezinte CV-ul real al fiecărui candidat și realizările din domeniul lor de activitate. Nu de la partid. PSD-ul ăsta numai nu se dezminte. Oameni tot mai slab pregătiți. De exemplu capul de listă de la camera deputaților, ce realizări are în afară de a fi un mare scandalagiu?

    View Comment
  2. Domnului Cap de Listă la Senat pot să-i dau numărul de telefon de la un croitor, care să-i facă un sacou pe măsura lui.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020, Camera Deputaților, PSD
FOTO/VIDEO. Adrian Cozma și Ovidiu Duma, primii pe listele PNL pentru parlamentare

Închide