FOTO. Voluntarii sătmăreni au asigurat SUTE de viziere pentru cadrele medicale!

Prima linie are nevoie în continuare de sprijin! Măsurile se relaxează, dar cei care se află încă în lupta contra COVID-19 au nevoie de protecție. După aproape două luni, voluntarii de la Viziere.ro continuă să producă echipamente, ajungând deja la peste 1200 de unități medicale, CMI-uri, organizații și instituții cu viziere gratuite și au nevoie în continuare de susținere ca să poată răspunde solicitărilor venite de la cei din prima linie.

Programul Viziere.ro a început pe 18 martie cu o echipă de voluntari care, prin fonduri proprii și sponsorizări, a început producția de viziere pentru cei din prima linie, implicați în combaterea COVID-19. Obiectivul inițial a fost să producă și să doneze 10.000 de viziere către cadrele medicale din prima linie în lupta cu COVID-19. Dar cererile au depășit cu mult așteptările și lista de solicitări continuă să crească.

În prezent, la nivel național, s-au donat în jur de 200.000 de viziere către 1265 de unități medicale din prima linie și nu numai. Solidaritatea și-a spus cuvântul și a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile și dedicarea unei echipe de peste 2.000 de voluntari care a ales să se implice activ pentru cei din prima linie.

”În continuare pentru a ne autosusține avem nevoie de sponsorizări din partea companiilor ca să putem achiziționa materiale și materie primă astfel încât să onorăm cele peste 20.000 cereri de viziere aflate acum în curs, de la unitățile medicale și nu numai. Cereri vin zilnic și refuzăm să ne oprim”, Cristiana Bogățeanu, Manager program viziere.ro.

Refuzăm să ne oprim și prin urmare, LANSĂM UN APEL către companii sau persoane care vor să ne sprijine să mergem mai departe. Companiile sponsor care se implică primesc o raportare completă cu privire la distribuția echipamentelor.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.
RON -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er
EUR -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er

Sau, direct în contul bancar:

ASOCIATIA SSMB
Cod Fiscal: 18797296
RON: RO04BTRLRONCRT0254704901
EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902
Deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti
Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Dacă ești în prima linie și ai nevoie de vizieră, completează formularul de aici:  https://forms.gle/crwTsDSN6ZdBSjrw6

Contact:
https://www.facebook.com/viziere.ro/
http://viziere.ro
[email protected]Fii primul care comentează! despre "FOTO. Voluntarii sătmăreni au asigurat SUTE de viziere pentru cadrele medicale!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Vești bune! Încă un sătmărean cu COVID-19 a fost declarat vindecat!

Închide