FOTOGALERIE. Cum arată viitoarea Prefectură. Va fi construită în centrul Sătmarului

Fostul prefect al județului Satu Mare, Radu Bud, a declarat că lucrările la viitorul sediul al Prefecturii Satu Mare ar putea fi demarate în următoarea perioadă. Există șanse mari ca în aceste zile să se semneze contractul de execuție a lucrărilor.

Picture4

Este vorba despre clădirea nefinalizată de lângă Inspectoratul Județean de Poliție, pe strada Alexandru Ioan Cuza, lăsată în paragină ani de zile fără ca măcar să fie conservată.”În urmă cu câteva zile am fost anunțați de la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor că avem câștig de cauză. Asta înseamnă că în două săptămâni se poate semna contractul, după care se pot începe lucrările”, a declarat fostul prefect al județului Satu Mare, Radu Bud.

Picture3

Pe lângă Prefectură, aici vor mai funcționa serviciile pentru eliberarea permiselor, a pașapoartelor și înmatriculările auto.

Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei, din care pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

Picture2

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamete de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.), echipamente electrocasnice (frigidere, aparate cafea, cuptoare microunde, aspiratoare).

Picture12 Comments on "FOTOGALERIE. Cum arată viitoarea Prefectură. Va fi construită în centrul Sătmarului"

  1. Locuri de parcare? Ioc?
    Unde-și vor parca lipitorii de afișe mașinile?

    View Comment
  2. deci problema podurilor este finalizata, trecem la urmatorul proiect : prefectura noua !!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
Noul prefect a depus jurământul. Care sunt prioritățile sale (FOTO&VIDEO)

Închide