FOTOGALERIE. Lucrări intensive la MALL-ul NEPI. Constructor: ”gata în noiembrie”!

Constructorul mall-ului NEPI Rockcastle are în vedere să termine lucrările până în luna noiembrie, iar inaugurarea se va face la începutul lunii decembrie. Indiferent de condițiile meteo, muncitorii lucrează în ritm alert pentru a finaliza cât mai repede construcția.

De altfel, Carrefour va deschide încă din luna noiembrie, în acest sens caută să angajeze 300 de persoane.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare, cu o suprafață construită de aproape 40.000 de metri pătrați, va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima dată în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.

Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile. Viitorul mall pune la dispoziției și peste 1.100 de locuri de parcare, dispuse pe două nivele.

Shopping City Satu Mare ar urma să se deschidă în 6 decembrie, conform dicuțiilor cu reprezentanții concernului, iar investiția este evaluată la aproximativ 40 milioane de euro.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Lucrări intensive la MALL-ul NEPI. Constructor: ”gata în noiembrie”!"

  1. DA-TI NE SALAR ……..APOI PUTETI ASTEPTA FORTA DE MUNCA…….
    PT 1600 RON NET SA LUCREZE TRACTORU……

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
SURSE: Waikiki și Office Shoes, la mall-ul NEPI! Se fac deja angajări

Închide