FOTOGALERIE. Lucrări pe repede-nainte la cinematograful de la mall-ul NEPI. Când se deschide

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor fotografii care demonstrează că la noul cinematograf din incinta mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle se lucrează intens. Lucrările au început efectiv în 13 mai 2019.

Potrivit informațiilor PresaSM, cinematograful se va construi pe o suprafață totală de 1.300 mp, va avea cinci săli cu circa 740 de locuri, dar și o zonă de activități festive pentru copii.

Reporterii PresaSM au reușit să ia legătura cu reprezentanții firmei care se ocupă cu realizarea cinematografului din incinta mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle. Potrivit sursei, termenul de finalizare a fost decalat față de cel inițial. Dacă în primă fază s-a avansat termenul iunie 2019, acum se vorbește despre septembrie 2019.

”Termenul de execuție este de patru luni. Dacă totul decurge normal – la jumătatea lunii septembrie o să fie deschiderea oficială”, au precizat reprezentanții antreprenorului pentru PresaSM

Primarul municipiului a anunțat semnarea autorizației de construcție pentru cele cinci săli de cinema ale celor de la Cineplexx. Investiția este una dintre cele mai așteptate de la Shopping City Satu Mare.

Cine sunt cei de la Cineplexx

Lanțul de cinematografe internațional cu sediul în Austria, Cineplexx, intră astfel pentru prima dată pe piața din România direct în municipiul Satu Mare. Cineplexx introduce astfel cele mai noi tehnologii în materie de imagine și sunet.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație. De curând, primul cinematograf din regiunea germanofonă echipat cu un ecran LED Samsung Onyx a fost inaugurat în Viena.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Lucrări pe repede-nainte la cinematograful de la mall-ul NEPI. Când se deschide"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cinema, Cineplexx, NEPI
FOTO/VIDEO. Proiecția drive-in din parcarea mall-ului NEPI, anulată. Se dau banii înapoi!

Închide