FOTOGALERIE. Raiul mașinilor abandonate! Gășești tot ce vrei sub Podul Decebal

Sub Podul Decebal, în zona cimitirului, sunt peste zece mașini abandonate. De aproape toate mărcile și culorile. Sunt ușor de recunoscut după stratul gros de praf de pe ele, roțile dezumflate sau vopseaua scorojită.

Locatarii din zonă spun că cei de la Poliția Locală le-au pus proprietarilor înștiințări pe parbriz, iar aceștia le-au mutat câțiva metri, pentru a demonstra că nu ar fi tocmai abandonate. Demers care, din perspectivă legală, chiar…funcționează.

Potrivit legii, un vehicul fără stăpân nu are plăcuţa de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, iar un vehicul abandonat este cel al cărui proprietar este cunoscut. În momentul identificării autoturismului abandonat sau fără stăpân se întocmeşte de către inspector un proces verbal de constatare, iar proprietarul maşinii are între cinci şi zece zile la dispoziţie să îşi revendice vehiculul.

Dacă proprietarul nu revendică autoturismul, acesta va fi valorificat prin dispoziția primarului. Iar banii intră în bugetul administrației locale.5 Comments on "FOTOGALERIE. Raiul mașinilor abandonate! Gășești tot ce vrei sub Podul Decebal"

 1. Masini de 2 lei

  View Comment
 2. Păi mama lui de treabă! Ridicați-le ca pe cele parcate ilegal pe domeniul public! Ce înștiințare! Sunt acolo mașini, și nu una-două, care stau nemișcate de mai bine de 1 an! Duși la baza Transurban cu restul și gata. Dacă revendică proprietarul, foarte bine! N-are decât să-l ia de acolo după ce plătește amenda. Acele mașini oricum nu mai au drept de circulație și nu știu cum îi duce de acolo “proprietarul”.

  View Comment
 3. Nu doar sub pod ci și în parcarea de lângă centrul de dializă.

  View Comment
 4. Daca nu mă înșel Fordu ăla roșu încă mai este dar sa mutat în parcarea de lângă pod

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mașini abandonate
Mercedes, Chrysler și Ford, ridicate de Primărie. Se eliberează locurile de parcare

Închide