FOTOGALERIE. Razii de amploare ale Poliției Rutiere în tot județul Satu Mare

Acțiuni de amploare desfășurate de polițiștii sătmăreni pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Întrucât consumul de alcool la volan constituie una din cauzele generatoare de accidente rutiere, în această dimineată, în intervalul orar 06.00-09.00, echipaje ale poliției rutiere au efectuat controale pe această linie în mai multe puncte filtru din județ. Conducătorii auto opriți pentru control au testați cu aparatul etilotest, iar în funcție de rezultatul indicat de aparat, au fost dispune măsurile legale.

Pe lângă testarea alcoolscop, cu ocazia controlului, au fost verificate toate aspectele ce țin de siguranța traficului rutier și pe care participanții la trafic sunt obligați să le respecte, astfel că toate abaterile constatate au fost sancționate ca atare.

În cele trei ore de acțiune au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.900 și au fost ridicate în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere. Au mai fost retrase și două certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP și dotarea autovehiculului cu lumini de altă intensitate decât cele omologate.

Pe parcursul zilei de ieri, 11.05.a.c., poliţiştii Secției Rurale Petrești, în colaborare cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au organizat și desfășurat o acțiune tematică rutieră pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor din trafic, pe DN 19, în comuna Pișcolt.

În acest context, au fost verificate peste 50 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 41 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.045 lei.

Ca și măsură complementară, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare, din care 2 pentru lipsa Inspecției Tenice Periodice, 2 pentru depășirea peste limita legală a valorilor de noxe emise, unul pentru aplicare de folii neomologate și unul pentru dotarea autovehiculului cu anvelope neconforme. A fost reținut și un permis de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru defecțiuni majore constatate la sistemul de direcție.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Razii de amploare ale Poliției Rutiere în tot județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
Sălăjan, în pragul comei alcoolice, prins la volan pe cel mai circulat drum din Satu Mare

Închide