FOTO/VIDEO. Canadienii au ajuns în Satu Mare. Cum vor interveni la sonda de la Moftin

Firma canadiană care va interveni la sonda de gaz de la Moftin – SafetyBoss – a ajuns în Satu Mare, cu mai mulți specialiști. Firma a fost contractată de către cei de la Serinus Energy, care deține perimetrul de la Moftin.

Compania canadiană are în palmares stingerea celor mai multe puțuri petroliere incendiate de trupele regimul irakian al lui Saddam Hussein în Kuweit la finalul războiului din Golf din 1991.

„Situația pe platforma sondei Moftinu 1001 rămâne stabilă. Compania a contractat SafetyBoss, o companie internațională reputată specializată în operațiuni de control la sonde cu sediul în Calgary, Canada, pentru a gestiona incidentul de la sonda Moftinu 1001. SafetyBoss trimite o echipă de comtrol la sonde în România, care va ajunge în următoarele circa 36 de ore. În prezent, echipamentul este securizat pentru a permite derularea de activități de control la sondă”, se arată într-o informare remisă de Serinus Energy burselor din Toronto și Varșovia, unde este listată compania.

Compania canadiană specializată în operațiuni de control la sonde de țiței și gaze SafetyBoss a fost înființată în 1956 și este o firmă de familie, fiind deținută și condusă în prezent de fiul fondatorului acesteia. La început a operat doar în provincia canadiană Alberta, iar începând cu anii ’80 s-a extins pe plan internațional.

2 Comments on "FOTO/VIDEO. Canadienii au ajuns în Satu Mare. Cum vor interveni la sonda de la Moftin"

  1. Cum vor interveni ? Ca nu spui nimic despre asta ….

    View Comment
  2. Uitați-vă la imaginile video. Așa vor interveni! 🙂

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTO/VIDEO. Incendiul de la Moftin nu se poate stinge! Vin specialiști din Canada

Închide