FOTO/VIDEO. Mall-ul se construiește pe repede-nainte! Deja se ridică stâlpii clădirii

NEPI Rockcastle a început de câteva săptpmâni lucrările de construcție ale celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc: Shopping City Satu Mare. Investiție de 40 de milioane de euro în cea mai modernă destinație de cumpărături și divertisment din regiune.

Deja se montează coloanele viitorului mall, care va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și va reinventa peisajul regional de retail prin mixul comercial unic, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului.Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune.

Având în vedere ritmul alert al lucrărilor, inaugurarea se va face în luna decembrie a anului acesta. Mai mult, aici vor fi o paletă diversificată de modalități de petrecere a timpului liber.

”Avansăm conform planului. Suntem optimiști că dead-line-ul de lansare rămâne finalul anului acesta și în decembrie oamenii din Satu Mare se vor bucura de o destinație completă de cumpărături și diverstisment”, a declarat Corina Olteanu, reprezentant Nepi-Rockcastle.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Mall-ul se construiește pe repede-nainte! Deja se ridică stâlpii clădirii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTOGALERIE. Cum va arăta mega-mall-ul NEPI/Rockcastle. Se inaugurează anul acesta!

Închide