FOTO/VIDEO. PERICOL iminent pe șoselele Careiului. Gesturi inconștiente ale unor indivizi


Pericol iminent pe strada Vlad Țepeș din municipiul Carei. Persoane necunoscute au pus pe șosea bucăți de sticle de băuturi alcoolice sparte în bucăți și pietre de mari dimensiuni. Acestea au fost aliniate, astfel încât să formeze un fel de ”barieră”.

Norocul a făcut ca un șofer mai atent să observe pericolul, a coborât din mașină și a îndepărtat sticlele și pietrele. Mulți șoferi ar fi riscat să ia în plin aceste obstacole, fiindcă ele au fost ”amplasate” pe timp de noapte, iar în Carei a fost și ceață.

Fapta celor care au amplasat acele sticle și pietre constituie o infracțiune. Potrivit Articolului 339 din Noul Cod Penal, constituie infracțiune ”Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice”.

Mai mult, la aliniatul 3 al articolului 339 se spune clar: ”Se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă se sancţionează aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. PERICOL iminent pe șoselele Careiului. Gesturi inconștiente ale unor indivizi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
ANCHETĂ masivă la Satu Mare. Zeci de persoane furau motorină din locomotive

Închide