FOTO/VIDEO. Pericol real pentru traficul rutier pe Drumului Careiului. Marile firme fac legea?!

Mai mulți sătmăreni ne-au atenționat asupra faptului că pe Drumul Careiului, în special la intersecția dintre strada Platanului (Energiei) cu Drumul Careiului. Șoferii betonierelor unor mari firme din zonă își permit să sfideze atât Codul Rutier, dar mai ales bunul simț.

Aceștia lasă în urma lor cantități semnificative de pietriș, punând în real pericol circulația rutieră, existând riscul derapajelor. Sătmărenii din zonă au făcut plângeri peste plângeri, dar se pare că influența unora dintre reprezentanții acestor firme este mai mare decât interesul pentru siguranța cetățenilor.

Le reamintim autorităților în drept cam ce prevede legea. Codul rutier – Art.102. Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice (…) aruncarea, lăsarea ori abandonarea pe drumul public de obiecte, materiale, substanţe sau vehicule, după caz.2 Comments on "FOTO/VIDEO. Pericol real pentru traficul rutier pe Drumului Careiului. Marile firme fac legea?!"

  1. Acel camion din video transporta cereale nu ciment….

    View Comment
  2. Îm materialul video am intenționat să evidențiem pietrișul de pe partea carosabila. Camionul a trecut accidental.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare, Poliția Locală, Poliția Rutieră
FOTO. Sătmarul minunilor! Cu vițelul la leagăne. Imagine ireală

Închide