FOTO/VIDEO. Țepari surprinși în flagrant în barurile din municipiul Satu Mare

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor imagini și informații potrivit cărora mai mulți indivizi acționează în barurile din municipiul Satu Mare, practicând metoda ”șmen”. Adică, fentează barmanii/barmanele cu diferite sume de bani.

Astfel de practici au fost surprinse astăzi în mai multe localuri din municipiul Satu Mare. Indivizii au intrat în incintă, au mers la tejghea si au solicitat băuturi răcoritoare sau alcoolice. Cumpărau băuturi cu 6, 10 sau 14 lei, de exemplu, îi întindeau barmanei/barmanului o bancnotă de 100 de lei, după care spuneau că îi dau și bani mai mărunți, astfel încât să primească un rest mai rotund.

Când angajații erau neatenți sau le era distrasă atenția prin tot felul de complimente, indivizii au dat doar câte unul, cinci sau zece lei, iar cei 100 de lei îi luau rapid de pe tejghea și îi băgau în buzunar, spunându-le angajaților că le-au dat deja suta de lei. Așa primeau rest aproape o sută de lei.”Mi-au spus să le pregătesc restul de 95 sau 90 de lei. Când am văzut banii mărunți, care trebuiau să fie diferența, cum m-au și grăbit, am crezut că banii mari i-am luat deja. Doar la finalul turei am realizat că m-au fentat”, a spus o barmană pentru PresaSM.

Metoda era practicată până recent de indivizi recidiviști, iar acum se folosesc de diferite persoane pentru a o practica. Astfel încât să nu fie recunoscuți. Așadar, mare atenție!

 2 Comments on "FOTO/VIDEO. Țepari surprinși în flagrant în barurile din municipiul Satu Mare"

  1. Am văzut așa ceva nu o dată. Un caz a fost când au intrat 3 femei, fiecare cerea ceva, s-au răzgândit, au plătit cu 500 de lei că nu au avut mărunt pentru un care a costat 15 lei. apoi s-au răzgândit si le-au cerut banii înapoi. Dar banii le-au primit odată. Au făcut scandal și au și urlat la angajate că vor chema finanțele și poliția să inchidă magazinul să se facă stocul. Evident că asta nu au vrut angajatele așa că au nai dat 500 de lei. Mare atenție cu bani mari și cumpărături de 1-5 lei.

    View Comment
  2. Va pot da poze foarte clare ale unui asemenea smenar

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Se fură lemne ca-n codru în județ! Hoții le vând direct la fabricile de mobilă

Închide