FOTO/VIDEO. Transurban bagă toate autobuzele în revizie de urgență. Verificări la sânge

Un autobuz aparținând societății de transport public Transurban SA a luat foc sâmbătă pe str. Golescu. Autobuzul estefabricat și achiziționat în anul 2006, marca Citelis, și se află în exploatarea Transurban S.A. Satu Mare de 12 ani.

Astăzi a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu. În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare.

Văzând că nu reușește lichidarea focului a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor.

Nu au existat victime în urma acestui incident. Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de societatea de tranport public.2 Comments on "FOTO/VIDEO. Transurban bagă toate autobuzele în revizie de urgență. Verificări la sânge"

  1. Sătmărean | aprilie 15, 2018 at 08:33 |

    Autobuzele TRANSURBAN sunt vechi , pline de rugină și puse pe trasee cu numeroase probleme pe care un călător obișnuit nu are cum să le știe. Autoritățile locale nu au investit două cepe degeratate în mijloace de transport în comun noi și moderne. Toate autobuzele achiziționate sunt luate la mâna a cincea. Satu Mare este un cimitir al rablelor aruncate de alte societăți de transport în comun din țară. Dar de aceea știm să scumpim biletele și abonamentele pe motive nejustificate!!!! Ce ne oferă TRANSURBAN în schimbul banilor dați în plus?!… Un transport în comun prost și autobuze care iau foc în mers… RUȘINE!!!!

    View Comment
  2. Un adevarat pericol public pentru cetateni acest Transurban cu rablele lor.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Transurban
FOTO/VIDEO Un alt autobuz Transurban a luat foc. S-a întâmplat la Piața Mare

Închide