FOTO/VIDEO. Zbor misterios al unui elicopter MAI peste Satu Mare

Un elicopter de tipul IAR 316, aparținând Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, a survolat astăzi municipiul Satu Mare de mai multe ori. Reporterii PresaSM au încercat să ia legătura cu diferiți responsabili ai unor instituții publice, dar se pare că totul este învăluit deocamdată în mister.

Directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete. a declarat că nu cunoaște misiunea aparatului de zbor, fiind doar informați cu privire la prezența aeronavei în spațiul aerian.

”Noi doar am fost informați că se va face un survol, nu cunoaștem mai multe detalii. Ni s-a spus doar atât, să nu ne panicăm”, a spus Nicolae Fechete.

Nici reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție nu știau mai multe informații. PresaSM a luat legătura și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi, dar nici acolo nu se știa nimic. Mai mult, s-a luat legătura cu Inspectoratul General al Poliției Române, dar nici acolo nu se știa nimic. Cel puțin la nivelul informării oficiale.

Cel mai probabil, survolul aeronavei ar putea face parte dintr-o acțiune a Poliției Române, care ar putea avea încă un caracter secret, din moment ce întreaga situație este învăluită într-un mister.

4 Comments on "FOTO/VIDEO. Zbor misterios al unui elicopter MAI peste Satu Mare"

 1. In Baia Mare au survolat azi trei avioane de lupta, in jur de orele 12-13

  View Comment
 2. Si la Baia Mare au survolat doua Mig-uri, tot asa, în secret.

  View Comment
 3. La Baia Mare a fost o actiune de recrutare a tinerilor, realizata de MApN, în care militarii au vrut să impresioneze tinerii. În schimb, la Satu Mare nimeni nu știe nimic…oficial.

  View Comment
 4. La Satu Mare au vrut sa impresioneze altceva

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Polițistul agresat în Satu Mare, la Spital. Are nevoie de îngrijiri medicale

Închide