Începe distribuirea măștilor gratuite în municipiul Satu Mare. Care sunt locațiile

Direcția de Asistență Socială Satu Mare începe marți, 15 septembrie, distribuirea măștilor de protecție gratuite către persoanele din categoriile vulnerabile a măștilor de protecție! Acțiunea se va desfășura zilnic, între orele 8.30-14.30, în patru locații din municipiul Satu Mare, până vineri, 18 septembrie.

Beneficiarii acțiunii de distribuire a măștilor sunt: persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social, persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, precum și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale prevăzute de art. 42 și 58 din Legea nr. 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Astfel, pentru o mai bună organizare a acțiunii, s-au stabilit cinci locații unde persoanele din aceste categorii vulnerabile se vor prezenta pentru a primi măștile.Locațiile sunt următoarele:

  • sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, strada Ilișești, nr.4 – pentru beneficiarii care au domiciliul în zona 14 Mai și zonele învecinate;
  • imobilul de pe strada Lucian Blaga, nr.409 (Curtuiuș)- pentru persoanele care au domiciliul în zona Carpați I, II, Micro 17, Lucian Blaga, Curtuiuș și zonele învecinate;
  • sediul Fundației Maurer, de pe strada George Coșbuc, nr.5 – pentru persoanele care au domiciliul în zona Titulescu, zona Centrală și zonele învecinate;
  • sediul Centrului de zi ,,Speranța”, de pe strada C.A.Rosetti, nr.2/A – pentru persoanele care au domiciliul în Cartierele Micro 14, 15, 16, Soarelui și zonele învecinate.

Persoanele din familiile beneficiare de ajutorului social și persoanele din familiile beneficiare ale alocației pentru susținerea familiei sunt rugate să se prezinte la sediul Instituției Direcției de Asistență Socială pentru a intra în posesia măștilor de protecție!

Distribuirea măștilor de protecție se va face cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități în această perioadă și luarea măsurilor necesare în scopul protecției beneficiarilor și a securității și sănătății angajaților.

Pentru informații suplimentare persoanele pot contacta Direcția de Asistență Socială Satu Mare la numărul : 0261-714195 sau pe adresa de e-mail [email protected]Fii primul care comentează! despre "Începe distribuirea măștilor gratuite în municipiul Satu Mare. Care sunt locațiile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare, COVID-19 Satu Mare, Direcția de Asistență Socială
Starea de alertă a fost prelungită în România. Decizie de ultimă oră a Guvernului

Închide