INOVAȚIE. Cursuri predate prin realitate virtuală într-un liceu din Satu Mare

Colegiul Național „Doamna Stanca” este implicat într-un proiect cu finanțare europeană care își propune să utilizeze realitatea virtuală pentru a îmbunătății cunoștințele în domeniul matematicii.

Colegiul Național „Doamna Stanca” Satu Mare este beneficiarul unei finanțări din partea Comisiei Europene pentru proiectul de parteneriat strategic Erasmus+. Proiectul European MathReality oferă profesorilor și elevilor o metodologie inovatoare, instrumente și strategii bazate pe folosirea tehnologiei Realității Virtuale (VR), pentru a se asigura îmbunătățirea cunoștințelor din domeniul matematicii prin simulările virtuale.

Astfel se va încuraja dezvoltarea creativității și interconectarea disciplinelor de studiu pentru a consolida implicarea elevilor în vederea succesului în domeniul matematicii.

Câteva dintre creațiile proiectului: revista despre realitatea virtuală în educație, Ghid pedagogic „VR pentru matematică”, design-uri analogice, aplicații VR și planuri de lecții. În proiect sunt implicate echipe din Franța, Belgia, Cipru, Croația și Italia.

Pentru mai multe informații: http://math-reality.eu/Fii primul care comentează! despre "INOVAȚIE. Cursuri predate prin realitate virtuală într-un liceu din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Colegiul Național Doamna Stanca Satu Mare, inovație
VIDEOREPORTAJ. Povestea sătmăreanului care a transformat un autobuz într-un bar mobil

Închide