Jandarmeria Satu Mare crede în iertare: mai mult de jumătate din amenzi sunt simple avertismente


Angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare sunt niște persoane iertătoare, dacă este să avem în vedere faptul că mai mult de jumătate din sancțiunile contravenționale au fost simple avertismente scrise.

Concret, dintr-un număr de 5.096 sancţiuni contravenţionale, 2.198 sunt amenzi și 2.898 sunt avertismente scrise.

Din punct de vedere al resursei umane, în anul 2020, un număr de 34 de jandarmi au trecut în rezervă cu drept la pensie, iar în unitate au sosit 19 cadre, 2 din instituțiile militare de învățământ, 6 prin încadrare directă și 11 prin transfer din alte unități ale MAI.

Pentru încălcări ale actelor în vigoare 8 jandarmi au fost sancționați cu avertisment și 1 cu mustrare scrisă.

Anul 2020 a însemnat pentru Jandarmeria Satu Mare un plus din punctul de vedere al dotării cu mijloace auto, unității fiindu-i repartizate 9 autospeciale pentru transport efective.

”În anul care a început, vom acţiona pentru valorificarea potenţialului de competenţă şi competitivitate convinşi fiind că, împotriva inerentelor neajunsuri, greutăţi şi privaţiuni, generate din diferite motive obiective, vom reuşi să aprofundăm şi să extindem activităţile specifice, să ne sporim contribuţia la asigurarea climatului de ordine, siguranţă publică şi stabilitate socială, necesar desfăşurării activităţilor cetăţenilor în zona noastră de responsabilitate”, a declarat colonel Ovidiu Adrian Popa, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "Jandarmeria Satu Mare crede în iertare: mai mult de jumătate din amenzi sunt simple avertismente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Județean de Jandarmi
FOTOGALERIE. Familii cu copii din Satu Mare, blocate din cauza inundațiilor. Operațiune de salvare

Închide