Lista grădinițelor redeschise în luna august, în municipiul Satu Mare


Primăria Municipiului Satu Mare a anunțat lista grădinițelor care sunt deschise și în luna august, cu respectarea regulilor de prevenire a infectării cu COVID-19. Măsura este una de sprijinire a părinților care nu au în grija cui să își lase micuții. 

“Primăria Municipiului Satu Mare continuă să facă demersuri pentru a veni în sprijinul părinților care s-au întors la muncă și nu au în grija cui să îi lase pe cei mici. Cu respectarea regulilor de prevenire a COVID-19, în august se vor redeschide cinci grădinițe”, se arată într-o informare a Primăriei Satu Mare. “La nivel grădinițelor s-a făcut o consultare cu părinții, iar în funcție de numărul cererilor fiecare grădinița a luat măsuri, astfel încât să activitățile să se desfășoare cu respectarea regulilor anunțate de Guvernul României.”

Grădiniţa cu Program Prelungit „Mondiala”
Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9
Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33
Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7
Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 24Fii primul care comentează! despre "Lista grădinițelor redeschise în luna august, în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre grădiniță
Lista grădinițelor din municipiul Satu Mare, redeschise odată cu luna iulie

Închide