Mădălina (21 de ani), are nevoie urgentă de ajutorul nostru! Se zbate între viață și moarte

Mădălina Breban, în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, Baia-Sprie, județul Maramureș, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! Apelul umanitar a fost lansat de către Asociația Părinți Salvatori. În fapt, tânăra se află, în prezent, la Cluj, operată pentru extirparea unei tumori la coloană, după ce inițial a avut o operație complicată pe creier pentru extirparea mai multor tumori.

Apelul Mădălinei pentru oamenii cu suflet mare:

„Sunt Mădălina Breban, am 21 ani și am fost operată la cap de tumoră cerebrală pe partea dreaptă. Am avut 2 tumori mari și mai multe mici. La o lună după operație am început radioterapia în Cluj la spitalul dr. Ioan Chirucuță, la doamna dr. Dana Cernea. Am făcut 10 ședințe și între timp mi-au descoperit și o tumoră la spate. Dânsa a luat legătura cu domnul prof. dr. Stefan Florian iar acesta i-a spus să mă transfere joi la operație. Din păcate doamna doctor m-a ținut până luni în spital și pe urmă m-a trimis acasă – eu neștiind de transfer, mamei spunându-i că nu o să mă poată opera domnul profesor pentru că o să rămân paralizată. De duminică nu mi-am mai simțit picioarele, deși joi eu mergeam bine. Am sunat rezidentul domnului profesor și mi-a spus că mă aștepta la operație. Am plecat de urgență la Cluj iar ieri am fost operată dar încă nu îmi simt picioarele. După ce ies din spital o să trebuiască să mai continui să fac radioterapie la spate. Prietenii mei încearcă sa ma ajute și ei cât pot cu strângerea de ceva bănuți pentru a reuși sa îmi continui tratatamentul. Vă rog să mă ajutați și Dumneavoastră, iar dacă vor rămâne bani după ce eu mă voi face bine, îi voi dona unui alt caz”.

Unde puteți face donații

-CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

–prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178
– cu mențiunea MADALINA –

–prin PAYPAL la adresa: [email protected]

–prin REVOLUT: folosind numărul 0040749936688

–prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – sumă deductibilă din impozitul pe profit

-Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: [email protected]

Dacă nu puteți dona, dați mai departe acest mesaj!Fii primul care comentează! despre "Mădălina (21 de ani), are nevoie urgentă de ajutorul nostru! Se zbate între viață și moarte"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
Povestea dramatică a lui Rolland. Își adună singur banii pe străzi pentru operația la coloană

Închide