Mircea Govor explică de ce a renunțat la colaborarea cu Victor Constantinovici

Cunoscutul jurnalist sătmărean Victor Constantinovici, care de ani de zile realiza emisiunea ”Ora adevărului” la televiziunea Nord-Vest TV, a fost îndepărtat. Potrivit realizatorului TV, ar fi victima unor presiuni venite din zona politicului, care i-ar fi determinat pe patronii Nord Vest TV să renunțe la serviciile sale.

Managerul Nord Vest TV, Mircea Govor – a precizat pentru PresaSM – că nu îi reproșează activitatea din cadrul televiziunii și, implicit, a emisiunii ”Ora adevărului”, ci o serie de articole apărute în spațiul online.

”Noi nu i-am reproșat lui Victor activitatea din cadrul televiziunii și a emisiunii. Niciodată nu i-am spus pe cine să invite, ce să spună sau ce să nu spună. Nu mi-a convenit doar că pe anumite pagini și grupuri de Facebook – pe care am înțeles că le coordonează – au apărut o serie de atacuri la mai multe persoane publice. S-a creat falsa idee că eu, personal, aș fi în spatele acelor atacuri. I-am cerut lui Victor să renunțe la acele atacuri de pe Facebook, ca să nu se asocieze imaginea cu televiziunea Nord Vest TV. Nu a fost de acord, așa că am fost nevoit să întrerupem colaborarea”, a precizat Mircea Govor.Managerul Nord Vest TV a mai precizat că i-a propus lui Victor Constantinovici să rămână în cadrul ziarului Gazeta de Nord-Vest, dar fostul realizator al Nord Vest TV ar fi refuzat.1 Comment on "Mircea Govor explică de ce a renunțat la colaborarea cu Victor Constantinovici"

  1. nui bai merge la prietenul lui beni chira

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Mircea Govor, Nord Vest TV
Mircea Govor neagă acuzațiile de șantaj. Procurorii cer închisoare cu executare

Închide