Municipiul Satu Mare, printre cele mai nesigure orașe din România. Micro 14, în top!

FOTO: ARHIVĂ

Municipiul Satu Mare este, cel puțin după părerea unor persoane care au participat la un studiu, printre cele mai puțin sigure orașe din România. Mai exact, pe locul trei, în compania unor orașe precum Alexandria, Bacău, Suceava și Focșani. De asemenea, Cartierul Micro 14 este considerat printre cele mai nesigure cartiere din România.

Studiul a fost efectuat de către cei de la Storia și D&D Research pe un eşantion de aproape 250.000 de respondenţi din toate oraşele şi cartierele ţării.

Totodată, Cartierul Carpați 2 este, în opinia sătmărenilor, cel mai sigur din municipiul Satu Mare. Sătmărenii care au participat la studiu au precizat că este zona cu cel mai ridicat grad de siguranță, cost general al vieții, respectiv calitate a aerului.

Mai exact, Cartierul Carpați 2 a obținut cel mai mare punctaj în urma unui sondaj făcut de cei de la storia.ro și D&D Research, respectiv 79.50. Pe locul secund se plasează Cartierul Micro 15, cu 77.01 puncte, respectiv Burdea, cu 76.88 de puncte.

În 2016-2017, storia.ro a desfășurat un studiu complex despre orașele și cartierele din România. Raportul se bazează pe evaluările acordate de localnici zonelor în care locuiesc. Printre criteriile de evaluare prezente în studiu se numără costul general al vieții, accesul la instituțiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, curățenia și zgomotul din mediul urban, spațiile verzi, situația transportului public sau accesul la instituțiile educaționale.

3 Comments on "Municipiul Satu Mare, printre cele mai nesigure orașe din România. Micro 14, în top!"

  1. Studiu de c…., care are la baza parerea oamenilor si nu rata de infracționalitatea din acele cartiere

    View Comment
  2. Adevarat

    View Comment
  3. Da asa este si asta pentru ca platim degeaba o armata de politisti locali cu salarii uriase ca sa nu faca altceva decit sa vineze modul in care se parcheaza masinile in oras sau sa steie de planton la usa primarului iar populatia municipiului sa sufera .Dar asa se intimple cind ajung in functii persoane pe care nu-l inetereseaza ce se petrece in oras sau cum sunt cheltuiti banii municipiului bine ca lor le e bine…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Revoltă a femeilor din Satu Mare. O femeie este bătută în fiecare zi în județ!

Închide