Noi sensuri giratorii în municipiul Satu Mare. Unul va fi pe Drumul Botizului

Primîăria municipiului Satu Mare și Poliția Rutieră Satu Mare au luat decizia, în cadrul ședinței Comisiei pentru Siguranța Circulației Satu Mare, să instituie un sens giratoriu – până la finalul acestei luni – pe Drumul Botizului, la intersecția cu Drumul Odoreului. Și asta din cauza numărului mare de evenimente rutiere care se produce în acea zonă.

”Direcția înainte, spre Botiz, va fi eliminată și se va folosi regimul de circulație din sensul giratoriu. Nu se va mai deplasa pe direcția înainte, ci se va face sensul. Acum lucrăm la ultimele detalii pentru acest proiect necesar pentru siguranța circulației. Acum cumpărăm indicatoare, limitatoare, și până la finalul lunii sperăm să terminăm acel sens”, a precizat Masculic pentru PresaSM.ro.

Șeful Biroului Poliției Rutiere Satu Mare, Cătălin Dănciuți, a declarat pentru Gazeta de Nord-Vest că unul dintre principalele motive care au determinat înființarea sensului giratoriu pe Botizului sunt accidentele.

”Au fost evenimente rutiere cu pagube materiale, unele soldate chiar și cu victime la intersecția dintre strada Botizului și strada Odoreului, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia de a fi instituit acolo un sens giratoriu”, a precizat Dănciuți.

Sensuri giratorii ar urma să fie realizate și în alte intersecții importante din muncipiul Satu Mare.

1 Comment on "Noi sensuri giratorii în municipiul Satu Mare. Unul va fi pe Drumul Botizului"

  1. si la interseectia odoreului cu pasajul fabricii e nevoie de sens giratoriu

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre sens giratoriu
intersecția Burdea: sensul giratoriu, montat
FOTO&VIDEO. Intersecția Burdea: sensul giratoriu, MONTAT. Trecerile de pietoni, DESFIINȚATE

Închide