Nu e glumă! Și hoții pleacă din județul Satu Mare. Tot mai puține furturi

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare susțin că furturile, în general, sunt în scădere în anul 2019 raportat la anul 2018. Conform sursei citate, criminalitatea contra patrimoniului reprezintă 41,08% din totalul infracţionalităţii sesizate, respectiv 2 195 de infracţiuni.

În anul 2019 s-a înregistrat un trend descendent pe linia furturilor din societăţi comerciale (-71); furturi din buzunare (-59); furturi din auto (- 41); furturi de auto (-2), iar pe linia furturilor din bancomate nu s-a înregistrat nici o faptă.

În anul precedent au fost efectuate 2.685 de deplasări la faţa locului şi s-a participat la 369 de activități privind reconstituiri, recunoaşteri din grup şi percheziţii. În acelaşi timp au fost întocmite 154 de rapoarte de constatare tehnico-ştiinţifică.

Prin metode criminalistice au fost identificaţi autorii infracțiunilor care au operat pe teritoriul judeţului, din care 117 prin intermediul Sistemului AFIS. La începutul anului 2019 existau în lucru 118 persoane urmărite, iar pe parcursul anului, s-a solicitat declanşarea procedurilor de urmărire ca urmare a emiterii a 152 de mandate.

Fii primul care comentează! despre "Nu e glumă! Și hoții pleacă din județul Satu Mare. Tot mai puține furturi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre hoț, hoți
FOTO/VIDEO. Polițiștii locali lucrează și în timpul liber: au prins hoțul care spărgea terase în centru

Închide