Nunți și chefuri de vis în Castelul din Carei. Cât costă o astfel de distracție

În cadrul şedinţei ordinare de astăzi, consilierii locali careieni au aprobat organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, zile onomastice) în incinta castelului Karolyi din municipiul Carei. Evenimentele private pot fi organizate de la 9.00 dimineaţa până cel târziu la miezul nopţii. Taxele variază între 1.000 şi 5.000 de euro, în funcţie de spaţiul solicitat, potrivit opiniedecarei.com

Numărul maxim de participanţi nu poate depăşi 280 de persoane. Sălile care pot fi folosite la aceste evenimente sunt: sala cavalerilor, sala de conferinţe, sala de expoziţii nr.3 şi galeriile interioare de la etaj, roată lângă balustradă. Taxarea se va face diferenţiat, în funcţie de zonele folosite: sala cavalerilor plus galeriile interioare – 3.000 de euro, sala de conferinţe – 1.500 de euro, sala de expoziţii nr.3 – 1.000 de euro.

La pachet, toate aceste spaţii vor costa 5.000 de euro pe zi. Cei care vor să organizeze asemenea evenimente vor trebui să achite o garanţie egală cu taxa de închiriere pentru a se putea acoperi eventualele pagube. Evenimentele vor fi organizate de o societate comercială privată, care va fi selectată de administraţia locală în funcţie de mai multe criterii.

De asemenea, în castel va fi amenajată şi o cafenea, care va funcţiona la parter, în partea de est. În zona limitrofă exterioară se va amenaja şi o terasă pe timp de vară cu maxim şase mese dotare cu umbrele de soare.

„Trebuie să încercăm să câştigăm bani de pe urma castelului”, a declarat primarul Kovacs. Acesta şi-a exprimat convingerea că participanţii la evenimentele private vor da dovadă de civilizaţie şi nu vor provoca evenimente neplăcute în incinta castelului.

SURSA: opiniedecarei.com

3 Comments on "Nunți și chefuri de vis în Castelul din Carei. Cât costă o astfel de distracție"

  1. Profesor | mai 14, 2019 at 19:19 |

    Domnule primar! Acolo este un muzeu, este patrimoniu cultural!!! Aveți aprobare de la Ministerul Culturii!????

    View Comment
  2. comentator | mai 15, 2019 at 09:45 |

    Rezolva Marko Bela!! Nu va faceti griji.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Castelul Karolyi
FOTO. Topul obiectivelor turistice de vizitat din Satu Mare, în viziunea francezilor

Închide