OPINIE. Până unde? Până când? Violență fără precedent între rromi și polițiști/mascați în județul Satu Mare

Rar mi-a fost dat să văd atâta violență cum am văzut în această seară în cartierul de rromi de la Petea. Alarma s-a dat în jurul orei 20.00, atunci când mai mulți indivizi s-au luat la bătaie. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să cheme întăriri, astfel încât au fost trimiși în sprijin luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale și luptătorii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Mai mulți polițiști au fost atacați, din care un angajat de la Serviciul de Acțiuni Speciale a căzut inconștient, fiind lovit cu un bolovan în ureche, pe care i-a despicat-o. Cum nu a fost de ajuns, un alt scandalagiu a luat o drujbă, cu care a venit înspre forțele de ordine. Moment în care mascații au folosit armamentul din dotare, executând foc cu proiectile de cauciuc.

Violența a continuat și după ce au fost făcute mai multe rețineri. Inclusiv femeile și copiii au proferat amenințări. Personal, fac presă de vreo 18 ani, dar niciodată nu am văzut atâta violență. NICIODATĂ! Lucrurile au scăpat de sub control.

Dacă se va continua în acest ritm se va ajunge la anarhie. Nu este posibil așa ceva! Suntem într-o țară în care borfașii au ajuns să facă ce vor. Și asta fiindcă nu mai au frică de efectele legii.

Dacă politicienii noștri cei de toate zilele nu vor schimba cadrul legal, vom ajunge că în astfel de zone să se intre doar cu armata. Este o disoluție clară a autorității statului. Dar până când?! Până unde?!

Să nu le mai plângem de milă acestor derbedei, căci data viitoare or să vină peste noi, peste voi, peste toți. Că nu le va mai fi frică de nimeni și de nimic!

Opinie de Ciprian Bâtea – editor PresaSM


3 Comments on "OPINIE. Până unde? Până când? Violență fără precedent între rromi și polițiști/mascați în județul Satu Mare"

 1. Cetățean din Satu Mare | aprilie 4, 2021 at 23:34 |

  Era de așteptat.
  Orice viețuitoare caută punctul sensibil ,în orice situație se află

  View Comment
 2. Extraordinar !!!
  Cum e posibil așa ceva ???

  View Comment
 3. Nu este nimic extraordinar. Aici așa este normal. Locuitorii nu au dreptul să se apere iar jandarmii nu pot face față.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO/VIDEO. Mai mulți indivizi reținuți după ce au atacat polițiștii, rănindu-i, în județul Satu Mare

Închide