Patidul care își respectă seniorii. Recompensați pentru întreaga activitate

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Organizația Județeană Satu Mare a Partidului Social Democrat Satu Mare a premiat astăzi reprezentanții Organizațiilor de Pensionari ai PSD. La eveniment a participat c onducerea PSD Satu Mare, printre care președinta Aurelia Fedorca, respectiv parlamentarii Octavian Petric și Gabriel Leș.

”Este o zi specială, o zi în care noi sărbătorim experiența și avem ocazia să ne arătăm prețuirea pentru tot ceea ce dumneavoastră ați făcut pentru noi și pentru societatea în care noi trăim. O spun întotdeauna, pentru noi sunteți niște modele. Eu, în numele meu personal, în numele colegilor mei, vreau să vă mulțumim pentru că existați, vreau să vă mulțumim pentru că sunteți nucleul dur al Partidului Social Democrat”, a spus Aurelia Fedorca.

Deputatul Octavian Petric a declarat că seniorii social-democrați sunt stâlpul PSD.

”Vă mulțumesc pentru că sunteți stâlpul partidului nostru și al societății. Fără valoarea aăugată pe care ați adus-o, nu am fi fost aici, azi, de aceea aveți toată considerația și respectul meu, dar și al colegilor mei. Vreau să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați depus în alegerile de anul trecut și vreau să vă asigur că tot ceea ce am promis în campanie se va materializa și va merge mai departe”, a arătat deputatul Octavian Petric.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "Patidul care își respectă seniorii. Recompensați pentru întreaga activitate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
FOTOGALERIE. Europarlamentarii, impresionați de Țara Oașului. Negrești, capitala tradiției

Închide