POLIPOL, fabrica germană care își EXTINDE capacitatea în județ. SUTE de noi locuri de muncă

Fabrica Polipol de la Foieni, construită în 2005, cu o investiție de 30 milioane de euro, își extinde capacitatea de producție.

În prezent, Polipol Foieni are circa 700 de angajați, dar concernul german va construi o nouă hală, pe lângă cele trei existente acum, ceea ce va însemna crearea a încă 300 de locuri de muncă.

În urma acestei investiții, Polipol se menține unul dintre cei mai serioși investitori străini din județul Satu Mare.

”Grupul Polipol își crește capacitatea de producție a fabricii din Foieni, investind în extinderea halelor de producție, cu dorința de a oferi loc de muncă pentru aproape 300 de persoane, ajungând până la finalul anului 2017 la un număr total de 1.000 de angajați”, se arată în poziția conducerii fabricii Polipol.

Partea din chenarul roșu reprezintă suprafața cu care se va extinde capacitatea Polipol

Partea din chenarul roșu reprezintă suprafața cu care se va extinde capacitatea Polipol

Urmează lucrările de proiectare, după care vor urma lucrările de extindere a unității de producție.

Reamintim că municipiul Carei a ajuns un model la nivel național, grație parteneriatului cu cei de la Polipol. Și asta pentru că Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu a ajuns să promoveze învățământul dual, învăţământul profesional şi tehnic, construit în colaborare şi cot la cot cu firmele. Modele similare de succes mai sunt doar în Braşov, Sibiu, Cluj și Timişoara.

„Ceea ce facem este pentru copiii noştri. Este pentru viitorul pe care îl avem împreună. Dacă pentru firmă încercăm să implementăm programe de retenţie a angajaţilor, pentru că ne dorim angajaţi cărora să le placă să lucreze la noi, să se simtă bine, acelaşi lucru îl dorim şi pentru elevi. Dacă în firmă, dacă în internat au condiţii foarte bune, am dorit ca şi în clasă să aibă condiţii la fel de bune”, a declarat managerul Polipol Mobilă SRL Foieni, Dan Brumboiu.Fii primul care comentează! despre "POLIPOL, fabrica germană care își EXTINDE capacitatea în județ. SUTE de noi locuri de muncă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre angajați, Germania
Plecări MASIVE din Poliția Satu Mare! Se vor ANGAJA ZECI de persoane în viitorul apropiat

Închide