Poliția scoate la concurs sute de locuri! Vor să acopere criza mare de polițiști

Cu ocazia organizării de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, vineri, 20 octombrie a.c., începând cu ora 9.00, a Bursei Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, vă informăm că Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare va participa la această activitate.

Reprezentanții instituției vor oferi consiliere pentru persoanele interesate de a accede în profesia de polițist, în contextul organizării unei sesiuni de admitere, în luna ianuarie 2018, în unitățile de învățământ postliceale care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne, pentru care Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare va face recrutări de candidați.

Precizăm că pentru sesiunea de admitere ianuarie 2018, oferta de înscriere este următoarea:

Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – 1 300 de locuri (16 locuri pentru rromi și 10 locuri pentru alte minorități);

Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj Napoca – 300 de locuri (6 locuri pentru rromi și 3 locuri pentru alte minorități).

SURSA: Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție

Fii primul care comentează! despre "Poliția scoate la concurs sute de locuri! Vor să acopere criza mare de polițiști"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Filieră de falsificatori de date. Scot credite pe numele unor sătmăreni. Poliția, pe fir

Închide