POMANĂ și OBEDIENȚĂ! Polițiștii și jandarmii, printre cele mai mari pensii în județ

Pensionarii din MAI, MApN și SRI sunt cei mai câștigați în județul Satu Mare. Potrivit unei analize realizate de Consiliul Fiscal, cu datele Institutului Naţional de Statistică, pensiile medii ale militarilor au crescut de circa 15 ori în ultimii 16 ani, în vreme ce pensiile medii de asigurări sociale de stat, de aproximativ opt ori.

În anul 2017, pensia medie de asigurări sociale de stat a depăşit uşor 1.000 de lei, în vreme ce pensia medie militară a depăşit sensibil 3.750 de lei, potrivit INS.

Începând cu anul 2015 au fost reintroduse pensiile speciale, ceea ce înseamnă că băieții din SISTEM au contribuit mai puțin față de pensiile mari pe care le au în prezent. Pensiile pe care le primesc nu li se stabilesc funcţie de contribuţia efectivă la pensii, ca în cazul pensionarilor de rând. Un șiretlic pus la cale de guvernanți pentru a obține obediența indivizilor în uniformă.

SURSA: Radu Crăciun/FacebookÎn anul 2017, pensia medie a militarilor a ajuns la 3.756 lei şi e cu 23,12% mai mare decât în anul 2016!

Reamintim că zeci de cadre ale Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au renunțat la uniforma albastră, la arma din dotare, la caschetă și la cătușe pentru a beneficia de generosul act normativ, care le permite să încaseze lunar o pensie aproximativ egală cu salariul.

Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, au plecat circa 100 de persoane, care și-au depus raportul pentru a intra în pensie! Având în vedere faptul că la Inspectoratul Județean de Poliție există un efectiv de 600 de polițiști, cu tot cu ofițeri și subofițeri, practic, un polițist din șase a plecat în pensie la Satu Mare!Fii primul care comentează! despre "POMANĂ și OBEDIENȚĂ! Polițiștii și jandarmii, printre cele mai mari pensii în județ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Femeie găsită decedată în casă. Localnicii vorbeau de o posibilă crimă

Închide