Premierul Orban îl ”execută” pe omul PSD Satu Mare de la Finanțe


Guvernul Orban a început epurarea promisă de la Palatul Victoria, numai astăzi fiind înlăturaţi 32 de secretari de stat, trei subsecretari şi trei consilieri de stat. „Să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul”, declara ieri premierul Ludovic Orban.

Cea mai mare parte a secretarilor de stat demişi sunt de la Ministerul Dezvoltării, mai exat sapte. Apoi, la Sănătate Educaţie, Apărare, Dezvoltare, Finanţe şi Agricultură au fost înlăturaţi între unul şi trei secretari de stat.

Printre cei ”executați” se numără și Florin Iura, secretar de stat în Ministerul Finanțelor.

Reamintim faptul că, în martie 2018, după susținerea necondiționată a lui Liviu Dragnea și a echipei sale în fruntea PSD, social-democrații sătmăreni și-au primit recompensa. Un post de ministru al Tineterului și Sportului, unde a fost propulsată Ioana Bran (ianuarie 2018), un post de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, unde a fost promovat Radu Roca, respectiv un post de secretar de stat în Ministerul Finanțelor, unde a ajuns Florin Iura.

Care a ocupat, până la numirea în funcția de secretar de stat, funcția de jurist la Banca Transilvania Satu Mare. Florin Iura este un personaj discret, dar extrem de important în cadrul Organizației Județene Satu Marea PSD. Indiscutabil, fără să exagerăm, a fost creierul juridic în toate campaniile electorale, fiind reprezentantul PSD în Biroul Electoral Județean.

Cam acesta a fost prețul pe care conducerea centrală a PSD l-a plătit Organizației Județene Satu Mare a PSD pentru susținerea lui Liviu Dragnea.4 Comments on "Premierul Orban îl ”execută” pe omul PSD Satu Mare de la Finanțe"

 1. Sunt deacord cu execuțiile dacă se constată că omul pus acolo nu-i de folos. Dar nu sunt deacord cu execuțiile doar de dragul lichidării PSD-ului. Până la urmă tot nepotul cuiva le va ocupa locul.

  View Comment
 2. Are dreptate Foris. Asta se întâmplă în România de 30 de ani. Și rezultatele se văd…

  View Comment
 3. De 30 de ani?Greșit! Și înainte era tot așa, pcr-ul (pile,cunoștințe și relatii)a practicat asta încă de la infinitate. Acuma sa nu ne îmbată cu apa de ploaie,posturile de conducere se vor primi tot pe același principiu (pcr).

  View Comment
 4. sculati va voi sa ne punem noi ,e doar o rocada.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PNL
Parteneriatul Klaus Iohannis – PNL va duce la construirea ”României normale” (P)

Închide