Primăria, apel către sătmăreni. Altfel, riscați să fiți amendați

Primăria Satu Mare face un apel către locuitorii municipiului și în roagă să participe la curățenia de toamnă. Autoritățile îi informează pe sătmăreni că după campanie, sătmărenii riscă amenzi. 

Primăria municipiului Satu Mare anunță că în acest an campania de curățenie va avea loc în perioada 12 -24 noiembrie 2018. Astfel, autoritățile locale, împreună cu operatorul de salubritate, organizează o acțiune colectare a deșeurilor vegetale. Acțiunile fac parte din campania “Curățenia de toamnă“.

Sătmărenii sunt rugați să participe și să își curețe spațiile verzi. Resturile vegetale trebuie depozitate lângă containerele de gunoi și un amestecate cu deșeurile, avertizează Primăria.

“Acţiunea se va desfăşura numai pentru colectarea deşeurilor vegetale de pe domeniul public. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere, dimineaţa până la ora 7.00.”

Autoritățile mai spun și că sătmărenii nu vor fi taxați suplimentar pentru acțiune, cheltuielile fiind suportate integral din bugetul local.

Curățenia de toamnă. Amenzile ajung până la 500 lei

Primăria îi mai avertizează pe cetățeni și că după încheierea campaniei, riscă amenzi de până la 500 de lei pentru depozitarea deșeurilor vegetale pe spațiul public.

“După încheierea campaniei “Curățenia de toamnă”, rugăm cetăţenii municipiului să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011 cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei,” atenționează autoritățile.

* textul știrii a fost modificat potrivit unui comunicat de presă remis după cel inițial de către Primăria Municipiului Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "Primăria, apel către sătmăreni. Altfel, riscați să fiți amendați"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre curățenie, Florisal
FOTOGALERIE. Florisal, acuzat că împrăștie putoare prin Satu Mare

Închide