Primăria Satu Mare combate ”fițele” părinților cu copii la ”Grigore Moisil”

Conducerea Primăriei Satu Mare le-a pus gând rău părinților care țin cu tot dinadinsul să își coboare copiii din mașină taman în poarta Școlii ”Grigore Moisil” de pe strada Mihai Viteazul.

Mai exact, se va interzice parcarea în zona unității de învățământ. Suntem curioși cine va respecta această decizie, dat fiind faptul că aproape toată ”crema” Sătmarului își duce copiii la această școală, considerată de fițe.

”Aducem la cunoştinţă publică următoarele reglementări privind circulaţia rutieră: Începând cu data de 23.03.2017 se redeschide circulaţia în ambele sensuri pe str. Mihai Viteazul din municipiul Satu Mare, pe porţiunea cuprinsă între str. Mileniului şi str. Gheorghe Doja. Se instituie oprirea interzisă pe str. Mihai Viteazul, pe porţiunea între str. Gheorghe Doja şi str. Horea. Rugăm participanţii la trafic să manifeste atenţie privind circulaţia pe această porţiune! Mulţumim!”, se arată în comunicatul Primăriei Satu Mare.

1 Comment on "Primăria Satu Mare combate ”fițele” părinților cu copii la ”Grigore Moisil”"

  1. Și cu parcarea di fața Poliției ce face Primăria? Chiar sunt dobitoci? De ce trebuie circulația în ambele sensuri pe o distanță de 50 de metri?! Chiar atât de mult îi deranjează pe magistrați traficul din fața Tribunalului?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
VIDEO de senzație. Poliția chiar dă numai avertismente în Satu Mare

Închide