Primăria Tășnad anunță lucrări importante în sistemul de apă potabilă și canalizare


Conducerea Primăriei Tășnad anunță faptul că în cursul lunii iunie, pe teritoriul orasului, firma care deține în administrare sistemul de apă potabilă și canalizare, Apaserv, a finalizat două lucrări care vor îmbunătăți calitatea mediului din oraș și a început alte două lucrări importante.

Redăm mai jos principalele proiecte finalizate, respectiv cele aflate în implementare:

1. S-a realizat lucrarea de by-pass prin care canalizarea menajeră din zona stațiunii termale nu se mai epurează prin stația de epurare zonală, ci se deversează prin pompare în rețeaua de epurare principală, astfel îmbunătățindu-se calitatea apei din Valea Cehal.

2. S-a decolmatat și, pe o porțiune de 30 metri liniari, s-a înlocuit conducta de colectare a apelor menajere de pe str. Lăcrămioarelor, astfel s-a îmbunătățit calitatea apei și s-a redus debitul din șanțul care trece pe străzile Gheorghe Doja și Câmpului.

3. Au reînceput lucrările la stația de epurare principală a orașului.

4. S-au adjudecat lucrările de modernizare și transformare în sediu administrativ a Apaserv a fostei Centrale termice nr. 3 din Cartierul Zorilor.Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grieb Csaba Francisc
Carantină în apropierea celui mai mare ștrand din județul Satu Mare. Autoritățile pregătesc terenul

Închide