Primăria Tășnad, proiect pentru prevenirea inundațiilor. Siguranță crescută pentru localnici


Conducerea Primăriei orașului Tășnad a demarat discuții cu o firmă specializată, în vederea regularizării și decolmatării Văii Cehal, astfel încât să se elimine pe viitor pericolul producerii unor inundații.

Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba-Francisc, a avut discuții cu reprezentanții unei firme specializate în domeniul sistemelor hidrologice. Cele mai importante puncte ale discuțiilor s-au axat pe problema regularizări și gestionării Văii Cehal, în vederea prevenirii inundațiilor.

Este vorba despre porțiunea din amonte de zona Stațiunii balneare și până la părăsirea acesteia, a limitei Unității Administrativ-Teritoriale Tășnad. S-au stabilit detalii privind posibilitatea ca în urma acestor tipuri de lucrări să se poată utiliza acest nou sistem, atât pentru prevenirea inundațiilor cât și pentru agrement și relaxare în zona turistică. Dar și pentru gestionarea deversării regulamentare a apelor geotermale utilizate.Fii primul care comentează! despre "Primăria Tășnad, proiect pentru prevenirea inundațiilor. Siguranță crescută pentru localnici"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grieb Csaba Francisc
Primăria Tășnad vrea să scape de traficul greu din zona centrală. Proiect al unei variante de ocolire

Închide