PRIMUL protest față de starea DRUMURILOR la Prefectură! SUTE de persoane în centrul Sătmarului

vor protesta în fața Prefecturii Satu Mare

Sute de persoane vor protesta în fața Prefecturii Satu Mare. Este practic PRIMUL protest al sătmărenilor vizavi de starea dezastruoasă a drumurilor din județul Satu Mare.

Protestul vizează drumul din localitatea Homoroade

Mai exact, a drumurilor din zona de sud a județului. Protestul este programat pentru mâine, la ora 14.00 și este organizat de un grup de inițiativă, în frunte cu primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, respectiv Mircea Flontaș. Locuitorii se plâng de faptul că drumul a devenit impracticabil și cer ca acesta să fie recondiționat.

”Lumea este nerăbdătoare să știe cât timp mai este de așteptat ca acest drum impracticabil să fie recondiționat. Întrebarea este cum va arăta acest drum după temperaturile joase și după trecerea oricărui mijloc de transport, care îl va traversa. Sunt niște gropi de mărimi colosale! Am început să strângem semnături pentru depunerea unei petiții ca să facem această formă de protest cât mai legală, respectiv ca cei doi primari să se poată implica personal. O să ne prezentăm în fața prefecturii și o să vedem”, a spus Mircea Flontaș.Până acum, locuitorii din zona de sud a județului au scris pe șosele mesaje cu trimitere directă la fosta conducere a Consiliului Județean. ”Rușine PSD și PNL” a fost unul dintre mesaje.Fii primul care comentează! despre "PRIMUL protest față de starea DRUMURILOR la Prefectură! SUTE de persoane în centrul Sătmarului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre infrastructură rutieră, Instituția Prefectului
Drumul din județ pe care nici GOOGLE nu a INTRAT! CRATERE ca și pe LUNĂ

Închide