PROGRAM. Se dă startul colectării deșeurilor electrice în Satu Mare. Unde pot fi predate

Primăria Municipiului Satu Mare, în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec continuă acțiunile de colectare gratuită a deșeurilor electrice!

Cetățenii municipiului care doresc să scape de aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosesc, le pot aduce sâmbătă, 19 octombrie, între orele 9.00 – 16.00 la unul dintre punctele de colectare provizorii care vor fi disponibile în următoarele locuri din municipiul Satu Mare:

  • Zona Centru, lângă Colegiul Naţional “Ioan Slavici”
  • Zona 14 Mai, Școala Gimnazială “Vasile Lucaciu”
  • Piaţa Titulescu, lângă Școala Generală Nr. 10
  • Cartier Micro 14, lângă Școala Generală “Mircea Eliade”
  • Cartier Micro 17, lângă Școala Gimnazială “Ion Creangă”
  • Cartier Micro 16, lângă Școala Gimnazială “Avram Iancu”
  • Cartier M 15,  lângă Școala Gimnazială “Bălcescu-Petofi”
  • Cartier Carpaţi, lângă Școala Gimnazială “Octavian Goga”

Vizitează www.colecteaza.ro  sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să îți respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

SURSĂ: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "PROGRAM. Se dă startul colectării deșeurilor electrice în Satu Mare. Unde pot fi predate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Cel mai așteptat fast-food din Satu Mare se va deschide în decembrie

Închide