Promisiune electorală sau realitate?! Cartier SOCIAL cu o MIE de APARTAMENTE în Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare a declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că se cunoaște deja locația viitorului Cartier Social. Acesta va fi amplasat pe strada Vulturului, pe terenul care în prezent aparține Ministerului Apărării Naționale.

Viitorul cartier va cuprinde o mie de unităţi locative – 250 de garsoniere, 500 de apartamente cu două camere şi 250 de apartamente cu trei camere. Și Adăpostul de noapte ar urma să fie mutat în acel loc.

”Avem un alt proiect pentru azilul din Solidarității. Acel azil nu își are locul acolo. Oamenii aceia sunt disperați acolo, niște boschetari. Tot felul de chestii. Deci, acel azil îl luăm de acolo și îl ducem în altă parte, unde să fie supravegheați. Vrem să construim un cartier social cu o mie de apartamente. Nimeni nu a construit nimic până acum, numai barăci în orașul ăsta. Cartierul Social înseamnă blocuri cu garsoniere, cu apartamente. Astfel rezolvăm problemele sociale”, a spus edilul șef.

 1 Comment on "Promisiune electorală sau realitate?! Cartier SOCIAL cu o MIE de APARTAMENTE în Satu Mare"

  1. Nu le dati nici un adapost .A venit la mine un barbat de 45 de ani si a cerut de mancare,ia mdat si a cerut de lucru!!! A reparat un gard in jur de 2 ore ,a cerut un telefon eu iam dat 2 mai vechi sa si aleaga ,a plecat cu cele doua tf si dus
    a fost!!!ATENTIE PE CINE PRIMITI IN CURTE!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2016, campanie electorală
Ce AVERE declarată au principalii CANDIDAȚI la Primăria Satu Mare: Dorel Coica, Adrian Cozma și Kereskenyi Gabor

Închide