PROPUNERE. Parcările de pe Drumul Careiului și B-dul Lucian Blaga vor fi cu plată

Administrația Domeniului Public a propus conducerii Primăriei Satu Mare extinderea zonelor în care se va putea staționa doar contracost. Executivul sătmărean și-a însușit propunerea, astfel încât a venit cu un proiect de hotărâre pentru impunerea unui sistem de parcare contra cost pe Drumul Careiului, respectiv pe Bulevardul Lucian Blaga.

Proiectul de hotărâre urmează să fie discutat și supus votului astăzi, în plenul Consiliului Local Satu Mare.

”Pentru extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Reamintim că la începutul anului trecut, Primăria și Consiliul Local au decis să extindă zona A de parcare cu plată cu încă zece străzi. Practic, străzile Mihai Viteazul, Horea, Cuza Vodă, Decebal, Petru Bran sau Martirilor Deportați vor intra din zona B în zona A.

Este important de precizat că în urma unei decizii a Consiliului Local Satu Mare, taxa pentru o oră de parcare în zona A este de patru lei, o creștere de la doi lei în cursul anului 2017.3 Comments on "PROPUNERE. Parcările de pe Drumul Careiului și B-dul Lucian Blaga vor fi cu plată"

  1. Și de ce nu faceți parcări pentru locatari mai plătim și impozit unde sa parcam masinele

    View Comment
  2. Artrebuia sa instaleze camere de radar autorizat pe careiului si pe lucian blaga

    View Comment
  3. Fomisti… Faceti drumuri bune si parcari mai intai, vreti mai multi bani dar nu oferiti nimic

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre parcare
VIDEO. Cum sunt agasați clienții unui supermarket de către un angajat al firmei de pază

Închide