Razii de AMPLOARE în sălile de jocuri de noroc din Satu Mare. ZECI de ilegalităţi au fost depistate

Poliţiştii sătmăreni au controlat un număr de 112 săli şi incinte de exploatare a jocurilor de noroc şi 29 de casierii furnizori de utilităţi, fiind aplicate un număr de 63 de amenzi unităţilor şi o sancțiune aplicată prestatorilor serviciilor de securitate, în valoare totală de 53.300 lei.

Controalele au fost axate pentru identificarea vulnerabilităţilor obiectivelor controlate, existenţa certificatelor de conformitate pentru spaţiile de depozitare a valorilor monetare ( seifuri, case de bani, etc.) precum şi transportul valorilor monetare în condiţii de siguranţă.

Pentru verificarea modului de executare a serviciilor de pază de către personalul societăţilor specializate au fost controlate puncte de lucru şi obiective ale acestora dar şi societăţi licenţiate în sisteme tehnice de alarmare împotriva efracţiei.Conform celor constatate de poliţişti în teren, rezultă că un număr ridicat de unități nu respectă în continuare cerințele minimale de securitate, sau nu au adoptat nici o formă de pază, controalele fiind axate pe acest palier, verificându-se existența pazei umane, a sistemelor de alarmare împotriva efracției, a sistemelor de supraveghere video și a protecţiei mecano-fizice.

Ca urmare a deficienţelor constatate, pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate, poliţiştii au dispus măsuri cu termene de remediere a deficienţelor constatate, urmând ca obiectivele să fie recontrolate la sfârşitul perioadei acordate pentru determinarea conducătorilor de unităţi de respectare a cadrului legal.

Poliţia Română, prin structurile specializate, va continua acţiunile care vizează legalitatea funcţionării societăţilor specializate de pază şi evaluarea eficienţei serviciilor prestate de acestea.Fii primul care comentează! despre "Razii de AMPLOARE în sălile de jocuri de noroc din Satu Mare. ZECI de ilegalităţi au fost depistate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre jocuri de noroc, Satu Mare
Varga Attila, judecător la Curtea Constituțională
Sătmăreanul Attila Varga a primit AVIZ FAVORABIL pentru Curtea Constituţională

Închide