Scandalul de la Loteria Română ia amploare. Sătmărenii, revoltați că au plătit dublu

Loteria Română începe anul fiind implicată într-un scandal. Deși au plătit dublu pentru variantele alese, jucătorii spun acum că au fost înșelați având în vedere că a existat o singură extragere de Revelion.

Loteria Română este în centrul unui scandal legat de extragerea de Revelion. Variantele au costat dublu, iar jucătorii spun că se așteptau la două extrageri, nu doar la una singură.

Mai mulți sătmăreni au precizat că atunci când au achiziționat biletele, persoanele de la ghișeu le-au confirmat faptul că prețul este dublu pentru că urmau să aibă loc două extrageri, la fel ca și în anii anteriori.

“Toți am crezut că erau extrageri duble. Așa ne-au spus și la ghișeu,” a spus un sătmărean pentru PresaSM.

Altul a precizat că nu a întrebat, dar cum e jucător de mai multă vreme era convins de faptul că prețul mai mare e din cauza extragerilor duble care vor avea loc de Anul Nou. “Sincer eu așa am crezut. Apoi am văzut că a fost doar una. Am citit doar în ziare,” a precizat acesta.

“Nu știu ce să spun. Am auzit că au suplimentat fondul. Nu știu cu cât sau cum. Eu oricum pun variante de fiecare dată, a fost mai scump dar au spus că sunt două extrageri,” a precizat o altă jucătoare.

Acum ei simt că au fost trași în piept de Loteria Română. Sentimentele sunt împărtășite și de cei care au comentat pe pagina de Facebook a Loteriei Române. În ciuda explicațiilor oferite, pagina de Facebook a Loteriei s-a umplut de comentarii negative. Jucătorii spun că au fost “furați” și cer explicații pentru “răzgândirea” cu privire la extragerea de Revelion.

Oficialii Loteriei au precizat că banii încasați în plus au fost folosiți pentru suplimentarea fondurilor de premiere.

 

14 Comments on "Scandalul de la Loteria Română ia amploare. Sătmărenii, revoltați că au plătit dublu"

 1. SE IMPUNE UN CONTROL URGENT LA LOTERIA ROMÂNĂ!!!! HOȚIE EVIDENTĂ!!!

  View Comment
 2. Nu mise pare ceva corect am întrebat la casa si mia zis ca sunt 2estrageri.Dc am fost mintiti și furați.

  View Comment
 3. Ne mai miră ceva?

  View Comment
 4. Câtă corectitudine poate fi la extragerile controlate al acestui sistem mafiot in conditiile de fata.Eu nu voi mai cotiza si voi lamuri si pe altii

  View Comment
 5. Totu maria | ianuarie 4, 2019 at 15:00 |

  Ar trebui ca lumea să nu mai cumpere bilete la loto timp de o luna să vedem ce o să facă ei atunci,am luat și eu bilet deci nu ar trebui să mai luăm

  View Comment
 6. Totu maria | ianuarie 4, 2019 at 15:03 |

  Ce ni ințelege lumea,este că biletele sunt înregistrate electronic și un timp nu se vor trage nr alea care sunt trecute pe bilete,așa ei câștigă mulți bani,deasta se câștigă odată la trei luni,la cinci luni toate jocurile sunt aranjate si lumea le dă lor bani

  View Comment
 7. Și eu am crezut ca vor fi doua extrageri dar nu sa făcut deoarece nu aveau cu ce sa mai facă revelionul cei de la comisie cat și cei din parlamentara
  RUȘINE SA LE FIE
  SAR trebui sa nu mai cumpere lumea bilete o luna
  Atunci o sa vadă ca nu mai au cu ce se distra

  View Comment
 8. Este o excrocherie DIRIJATA politic!Sa hotărâm să nu mai jucam un timp că să-i falimentăm!!!Sa se ducă draculyi!Credeți că…întâmplător și băgat televizarea la rtv-haznaua politica a hoților și puscariasilor de la PSD?????

  View Comment
 9. DOBRE GEORGE | ianuarie 4, 2019 at 18:43 |

  Excroci au fost și rămân în continuare

  View Comment
 10. Am platit ca in UE dar am primit că în România

  View Comment
 11. Nu mi se pare normal sa mărească pretul pentru a dubla un castig ei ar trebui să atragă prin a baga masinariile lor si prin benzinării si sa poti lua si noaptea bilete daca vrei!in loc de asta ar trebui să fie transparenti si sa informeze publicul de câștiguri pe loz cum este in SUA.sa ofere alte jocuri nu cel plictisitorul 5 din 40 sa aduca in tara Euromillionsul sa mărească nr jucătorilor, posibilitatea de a lua pentru mai multe extrageri pe un bilet contra sumei ex valabil 5,10,20 jocuri .smd

  View Comment
 12. Chis sorin | ianuarie 4, 2019 at 22:26 |

  Sant si eu nemultumit au spus ca va fi doua estrajeri sant neseriosi din pretul unui bilet adunat de la zeci de mii de romani alti au facut revelionul in dubai!!!!felicitari voi santeti baieti destepti iar noi cei mai prosti sa i folositi pe medicamente nu pentru alceva,

  View Comment
 13. Dan Constantin | ianuarie 5, 2019 at 08:05 |

  Eu cred că tragerea a fost organizată la sediul PSD și nu m-aș mira să aflu că unii au încasat fonfurile suplimentare,acum mie îmi rămâne să caut cele patru bilete prin gunoaiele de la ghenă sau să mă tot învârt în jurul observatorului ca personajul interpretat de Birlic!

  View Comment
 14. Ar trebui sa mai faca o etragere pentru biletele de la tragerile speciale, ionclusiv pentru cele castigatoare. o comisie de specialisti ar trebui sa verifice bilele inainte de etragere. Cred ca loteria a descoperit curentul static.. altfel nu se poate explica cum ies din urna 23, 24, 25, 26, sau 13, 14, 15.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.