Schimbare la vârful Poliției Satu Mare. Șef: fost ofițer de la Crimă Organizată

Schimbarea la vârful Poliției Municipiului Satu Mare. Așa cum PresaSM anunța în urmă cu câteva zile, fostul împuternicit la comanda Poliției Satu Mare, comisarul șef Horia Vescan s-a clasat pe ultimul loc tocmai la concursul pentru postul pe care îl ocupa prin ”desemnare”. Adică, prin ordin, nu concurs.

Pe cale de consecință, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare a decis să îl numească ”împuternicit” în funcția de șef pe Florin Pop, care a obținut în luna decembrie 2017 nota 9,62 pentru concursul în vederea accederii în funcția de șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Astfel se pare că Horia Vescan ocupă funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Satu Mare. Pe care a ocupat-o prin concurs. Florin Pop a fost ofițer la ”Crimă Organizată”, de unde a plecat după câștigarea concursului de șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Am încercat să documentăm situația actualului șef al Poliției Municipiului Satu Mare din surse oficiale, dar acesta nu are vreo declarație de avere publicată, prin natura fostului său post de la ”Crimă Organizată”.

Fii primul care comentează! despre "Schimbare la vârful Poliției Satu Mare. Șef: fost ofițer de la Crimă Organizată"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Politie Judetean
SURPRIZĂ. Nu a fost ”bun” pentru Poliția Satu Mare, dar e bun pentru Crima Organizată

Închide