Szenzoros szoba a Speciális Nevelési Igényű Gyermekek Ellátó és Nevelő Központjában

Az idei tanévet is fejlesztésekkel indítja a Szatmár Megyei Tanács: a Speciális Nevelési Igényű Gyermekek Ellátó és Nevelő Központjában egy speciális szenzoros szobát alakítottak ki, mely a speciális nevelési igényű, például az autizmus spektrumzavaros, ADHD-s, fejlődési rendelleneségekkel, beszédfejlődési zavarokkal vagy egyéb fejlődési problémákkal diagnosztizált gyermekek fejlesztésében nyújt hatalmas segítséget.

A szenzoros szoba berendezésére közel 30 000 lejt fordítottak és olyan felszerelésekkel látták el, mint például a buborékfal, szélcsatorna, akrilikus tükör és számos más fejlesztő eszköz. Ezek segítségével a terápiás kezelések során jelentősen javíthatóak többek között a szenzomotoros készségek és a beszéd fejlődés egyaránt. Sikerekben és egészségben gazdag tanévet kívánunk!1 Comment on "Szenzoros szoba a Speciális Nevelési Igényű Gyermekek Ellátó és Nevelő Központjában"

  1. Bravo! Sper sa fie si la Carei.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmár megyé
Korszerűsítik a 139–es megyei utat

Închide