Tragedie în Primăria Satu Mare. A decedat șefa Serviciului de Asistență Socială

Tragedie în cadrul Primăriei Satu Mare. Doina Văsuț, șefa Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare, a plecat în lumea celor drepți. Plecarea sa fulgerătoare a provocat o durere fără margini în rândul familiei și a colegilor.

După absolvirea Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Teologie Ortodoxă – specializare Asistență Socială, Doina Văsuț a lucrat 14 ani în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, unde a reprezentat un model de profesionalism, bunătate, modestie şi eleganță.

”Cu profundă tristeţe am aflat astăzi vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre Doina Văsuț, director al Serviciului Public de Asistenţă Socială. Dispariţia sa lasă un gol imens în inimile nostre, a colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și a colegilor din instituțiile subordonate, pentru care a reprezentat un model de profesionalism, bunătate, modestie şi eleganță. În aceste momente grele pentru familie şi pentru cei apropiați, îi asigurăm de întreaga noastră compasiune și le adresăm tuturor sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun”, este mesajul conducerii şi a colectivului Primăriei Municipiului Satu Mare.

Redacția PresaSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace.

Fii primul care comentează! despre "Tragedie în Primăria Satu Mare. A decedat șefa Serviciului de Asistență Socială"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Bază și centru de pregătire ultramoderne la Satu Mare! FRF finanțează

Închide