ȘOCANT. Ultimul mesaj al minorului, de 14 ani, care s-a sinucis în Gherța

Alex. G., minorul de 14 ani, din Gherța Mare, care și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în podul șurii casei părintești, a fost un tip retras, spun apropiații.

Acesta a lăsat și un ultim mesaj pe o pagină de socializare, în care făcea o analogie între viață și un joc cu mai multe niveluri. În final, Alex a ajuns la concluzia că ”nu mai are rost”.

”Viața este ca un joc cu nivele unul mai greu ca altul. Oare se merită să continuăm jocul dacă până acum n-am vrut să ne obisnuim cu greutatea munților pentru a-i muta în viitor? De acum nu mai are rost”, spunea Alex în ultima sa postare.

Părinții victimei le-ar fi declarat polițiștilor că nu cunosc niciun fel de motiv care să-l determine pe copilul lor să facă un astfel de gest.

Mai mult, părinții le-ar fi spus criminaliștilor că minorul nu a dat niciun semn că ar avea probleme atât de grave încât să îl împingă spre acest ultim gest. Ambii părinți sunt în stare de șoc, având nevoie chiar de sprijin medical. Cu atât mai mult cu cât chiar tatăl copilului a făcut descoperirea, în această dimineață, în podul șurii.

Cazul a fost preluat de către o echipă de polițiști criminaliști, care vor stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia și care au fost motivele care l-ar fi determinat pe minor să recurgă la acest gest.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

 

1 Comment on "ȘOCANT. Ultimul mesaj al minorului, de 14 ani, care s-a sinucis în Gherța"

  1. Iederan Lucas | martie 30, 2017 at 10:05 |

    Uitați-vă în telefonul băiatului să vedeți ce aplicați, mesaje etc. avea

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.