Un fost șef al Poliției Satu Mare își ridică un hotel IMPOZANT în centrul Sătmarului

Un fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare și fost șef al Corpului de control al prefectului Radu Bud, pe numele său Alexandru Molnar, își ridică un hotel în inima municipiului Satu Mare. Mai exact, pe terenul pe care în prezent funcționează o parcare, chiar între Podul Decebal și Administrația Județeană a Finanțelor Publice.

Imobilul va avea ȘASE etaje și va domina întreaga zonă. Inițial, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Satu Mare, imobilul ar fi fost prevăzut cu OPT etaje.

parcare-finante-satu mare

Cererea pentru aprobarea de către Consiliul Local Satu Mare al Planului Urbanistic Zonal a fost semnată de către Molnar Alexandru şi Molnar Viorica, înregistrată la Primăria Municipiului Satu Mare sub nr. 15027/30/03/2016.

La solicitarea conducerii Primăriei municipiului Satu Mare, documentaţia a fost introdusă pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului la data de 10.08.2016, pentru a fi reanalizată cu privire la regimul de înălţime. Inițial fiind prevăzută cu OPT etaje, fapt cu care unele persoane nu ar fi fost de acord.

În urma discuţiilor purtate în cadrul şedinţei, s-a stabilit ca regimul maxim de înălţime să fie P+6, motiv pentru care documentaţia a obţinut un nou aviz al Arhitectului Şef.

plan

2 Comments on "Un fost șef al Poliției Satu Mare își ridică un hotel IMPOZANT în centrul Sătmarului"

  1. Ma gandesc in ce directie va avea frontul… rampa podului e galagioasa, distanta spre Finante e mica, vederea spre imobilele partial renovate si gradinile asa-si-asa este inproprie…parcarea subterana iar e problema, nu uitati apele freatice…vom vedea.

    View Comment
  2. bravo lui : Decat un teren viran mai bine un hotel

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Poliția cere PARAPEȚI pe Podul Decebal. PATRU persoane au MURIT în ultimii ZECE ani

Închide