VIDEO. EcoClean Satu Mare. Firma care garantează curățenia, la prețuri perfecte

Fie că ai un mic restaurant, un hotel sau orice altă afacere care prespune ca angajații să poarte uniformă, contractarea unor servicii profesionale de spălătorie îți pot aduce multe beneficii. Asta este și propunerea cu care vine echipa EcoClean Satu Mare, o garanție că clienții tăi vor rămâne impresionați de albul fețelor de masă și prospețimea hainelor de pat spălate și călcate ca la un hotel de lux.

Pentru că prima impresie contează

Cei care lucrează în industria de servicii știu cât de importantă este prima impresie, iar atunci când vorbim de industria hotelieră și de restaurante este esențial ca clientul să fie mereu mulțumit. Și parcă nimic nu impresionează mai tare decât albul strălucitor al fețelor de masă perfect călcate, prospețimea hainelor de pat parcă acum strânse de la uscat și prosoapele moi, fără urme de pete.

Echipa EcoClean Satu Mare exact asta își propune, să vină în sprijinul industriei ospitalității și să pună la dispoziția proprietarilor servicii profesioniale de spălare, unele care să îi ajute pe afaceriști să economisească timp și bani, în timp ce își impresionează plăcut clienții.

Oferte promoționale

Iar pentru a-i convinge pe cât mai mulți să apeleze cu încredere la echipa EcoClean, cei interesați se pot bucura de oferta promoțională de doar 3,5 lei/kg + TVA, asta în timp ce textilele sunt livrate spălate, călcate și ambalate.

Spălarea se realizează cu detergenți dedicați fiecărui tip de textile, iar pentru petele persistente, mai ales cele de natură organică precum pete de grăsime sau sânge sunt utilizați detergenți enzimatici. Iar pentru că curățenia este extreme de importantă, clienții pot alege programele dedicate cu prespălare și dezinfectare.

“Pentru a-ți suprinde plăcut clienții cu o lenjerie impecabil spălată și călcată, fețe de masă curate și perfect călcate, prosoape sau halate pufoase, am deschis EcoClean, o spălătorie ecologică cu mașini de spălat și uscat profesionale de ultimă generație, folosind doar detergenți profesionali dedicați fiecărui tip de material. Livrăm articolele spălate, călcate și ambulate”, este angajamentul celor din echipa EcoClean Satu Mare.

Astfel, indiferent că vorbim de haine de pat, halate de baie, fețe de masă, șorțuri, uniforme sau prosoape, echipa de la EcoClean vă garantează rezultate profesioniste, care cu siguranță vor fi remarcate de clienții pe care îi deserviți.

Pentru a vă convinge, sunteți așteptați la sediul spălătoriei de pe strada Botizului, nr.9, în incinta fostei fabrici Datex.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. EcoClean Satu Mare. Firma care garantează curățenia, la prețuri perfecte"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ecoclean satu mare, investiție
Alternativă în Satu Mare. Un mare brand va rezolva criza de muncitori cu srilankezi!

Închide